© ingefietst.nl

Welkom op mijn blog “ingefietst.nl”. Hieronder volgt informatie over het ontstaan van dit blog en wat uitleg over de website. Veel leesplezier!

Mocht je op de site op verhalen stuiten die beschermd zijn met een wachtwoord dan betreft dat teksten, die zijn gebruikt voor mijn verhalenbundel “Aanzetten”. Over het ontstaan van de verhalenbundel lees je hier en het boek is onder andere hier te koop.

Ergens in 1989 ben ik met het fietsvirus besmet geraakt en ik ben er nooit meer van genezen. In deze blog fietsgerelateerde avonturen van vroeger en nu, beleefd op racefiets, cyclocrosser en mountainbike.

luik2006-003.jpg
Tilff-Bastogne-Tilff 2006
noorwegen92bew
Noorwegen 1992

Al sinds ik voor het eerst op een racefiets stapte in 1989 heb ik de avonturen uit mijn fietsleven opgeschreven in vele schriftjes. Dit deed ik in eerste instantie puur voor mezelf. In de loop der jaren heb ik op basis hiervan enkele verslagen en artikelen geschreven voor nieuwsbrieven en clubkrantjes en ik merkte dat men het leuk vond om over mijn fietservaringen te lezen. Zo ben ik uiteindelijk op 21 maart 2015 met © ingefietst.nl gestart.

image
Stukje ambachtelijk schrijfwerk uit 1992

Als je op zoek bent naar fietsverhalen over een bepaald onderwerp of met een bepaald type fiets in de hoofdrol, bekijk dan het menu, waar ik enige ordening heb geprobeerd aan te brengen op thema. Je kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je me dat laten weten door ergens een reactie te plaatsen.

Wil je meer weten over mij? Begin dan hier.

Je kunt me ook volgen op facebook en instagram.

Veel leesplezier!

Inge

© ingefietst.nl