© ingefietst.nl

Mijn ‘koninginnendoelstelling‘ voor 2017 was een meerdaagse wielertocht, waarbij in acht dagen van Italië naar de Cauberg gereden moest worden, een tocht van 1300 km en 19.000 hoogtemeters. Gaat je interesse uit naar verhalen over deze uitdaging, zoek dan op ‘Bardonecchia’ of begin hier. In de zomer van 2018 ga ik weer voor een dergelijke monstertocht, ditmaal vanaf Bled in Slovenië!

Mocht je op de site op verhalen stuiten die beschermd zijn met een wachtwoord dan betreft dat teksten, die zijn gebruikt voor mijn verhalenbundel “Aanzetten”. Over het ontstaan van de verhalenbundel lees je hier en het boek is onder andere hier te koop.

logo-wielerbus
(Advertentie)

Ergens in 1989 ben ik met het fietsvirus besmet geraakt en ik ben er nooit meer van genezen. In deze blog fietsgerelateerde avonturen van vroeger en nu, beleefd op racefiets, cyclocrosser en mountainbike.

luik2006-003.jpg
Tilff-Bastogne-Tilff 2006
noorwegen92bew
Noorwegen 1992

Al sinds ik voor het eerst op een racefiets stapte in 1989 heb ik de avonturen uit mijn fietsleven opgeschreven in vele schriftjes. Dit deed ik in eerste instantie puur voor mezelf. In de loop der jaren heb ik op basis hiervan enkele verslagen en artikelen geschreven voor nieuwsbrieven en clubkrantjes en ik merkte dat men het leuk vond om over mijn fietservaringen te lezen. Zo ben ik uiteindelijk op 21 maart 2015 met © ingefietst.nl gestart.

image
Stukje ambachtelijk schrijfwerk uit 1992

Als je op zoek bent naar fietsverhalen over een bepaald onderwerp of met een bepaald type fiets in de hoofdrol, bekijk dan het menu, waar ik enige ordening heb geprobeerd aan te brengen op thema. Je kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je me dat laten weten door ergens een reactie te plaatsen. Je kunt me ook mailen.

Wil je meer weten over mij? Begin dan hier.

Veel leesplezier!

Inge

© ingefietst.nl