Mergelheuvelland Tweedaagse (2012)

Het was een dynamisch fietsjaar voor mij, dat 2012. Na mijn Alpe d’Huzes avontuur volgde een vakantie in Italië, waarbij de MTB meeging en ook stond in september de Mergelheuvelland Tweedaagse op mijn programma. Ook op de MTB, twee dagen 70 km met ‘Team Civitech’ deze keer vertegenwoordigd door Norbert, Wilfried, Karst en mijn persoon.

Die vakantie in Italië was geweldig geweest, maar ik heb het nogal slordig afgesloten door in de slotrit in een afdaling over mijn stuur te vliegen en mijn linkerelleboog te breken. Daar was ik net goed en wel van hersteld toen op 8 september de MH2D van start ging. De eerste dag heb ik inderdaad de 70 km volgemaakt, maar dat gehobbeldebobbel bleek voor mijn elleboog toch een pijnlijke zaak, zodat ik de tweede dag de uitgezette route regelmatig wat heb afgewisseld met stukjes extra asfalt om de pijn te verlichten.

Norbert heeft met zijn helmcamera op beide dagen wat opnamen gemaakt en daarmee heb ik onderstaand filmpje samengesteld. Het waren twee fantastische dagen met super mooi weer!

(Inmiddels heb ik in 2015 opnieuw meegedaan met de Mergelheuvelland Tweedaagse)

2 reacties Voeg uw reactie toe

Ik nodig je uit om te reageren:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s